ΠΛΑΚΑΚΙΑ - ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η εταιρεία LINEA ΕΠΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο Νομό Ηλείας των ειδών υγιεινής της Ideal Standard. Έτσι μπορούμε να σας προμηθεύσουμε ποιοτικά είδη υγιεινής από υαλώδη πορσελάνη, ακρυλικές μπανιέρες απλές ή υδρομασάζ, καμπίνες υδρομασάζ υψηλής τεχνολογίας, ντουζιέρες, καμπίνες για ντουζιέρες, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου, όλα με διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας.

 

Στην ελληνική αγορά η Ideal Standard διατηρεί το υψηλότερο ποσοστό αναγνωρισιμότητας, με μεγάλη διαφορά από τις άλλες επώνυμες εταιρείες του κλάδου.

 

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με ποιοτικά εργοστάσια στην κατασκευή επίπλων μπάνιου και αξεσουάρ ελληνικής και ευρωπαϊκής προέλευσης. Στον εκθεσιακό μας χώρο φιλοξενούμε τα πιο καλαίσθητα σχέδια για όλα τα γούστα.

 

Η μακρόχρονη πορεία μας στο εμπόριο πλακιδίων τοίχου και δαπέδου μας καθιστά ικανούς να προμηθευόμαστε με απευθείας εισαγωγή από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού τα πιο μοντέρνα σχέδια πλακιδίων όλων των τύπων, πετυχαίνοντας έτσι τις καλύτερες τιμές της αγοράς.